Solidariti Anak Muda Malaysia

Solidariti Anak Muda Malaysia
anak muda..!!! korang kini dah boleh mula..!!! disini ia akan memandu korang..!!! jgn takut sbb ini tempat anak muda yg brani..!!! disini tempat anak muda yg kuat prinsipnye..!!! pendaftaran akan dibuka..!!! SELAMAT DATANG..!!

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Ahad, 4 April 2010

SEJARAH MU TEWAS KEPADA CHELSEA



PIALA PERISAI MU KALAH 4-1







Yang Terbaru Sebentar Tadi MU Tewas Kepada Chelsea dengan jaringan 1-2....

Kepada Penyokong Mu janganlah beremosi... Bukan kita dapat saham sorang sikit bila team yang di sokong menang....

Terimalah kenyataan..... Jangan jadi macam PUAK-PUAK UBN yang tak boleh terima kenyataan bila tewas dalam pilihanraya.........

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

1 ulasan:

Hijat Panjang... berkata...

betoi tuu...jangan beremosi cam mana2 tak tentu hala..tadi masa perlawanan masih berlangsung, adala dok SMS dengan salah seorang penyokong 'hard-kor @ fanatik' MU, mancester unaited...hehehe..bukan Manek Urai noo..kawan ni sikit punya MARAH ka bila aku kata.."awat ceroi sangat MU 1st half dah kena leading 1-0..."

kepada yang rasa kepedasan dan panaih telinga, harap bersabaq dan isthigfar banyak2..ingat anak bini..ingat tuntutan agama...bawak2 la bertenang..jangn sampai masam muka tak bertegoq sapa...yang kaya depa palyer2 bola tu..kita dok sakit ati buat apa..???

lu olang pikirlah sendiri...