Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Khamis, 30 Disember 2010

Najib dan Anwar harus bersatu sambut wira negara demi masa depan anak muda - SAMMSolidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) dengan ini menyertai seluruh rakyat Malaysia melahirkan rasa bersyukur juga setinggi bangga serta Tahniah kepada skuad bolasepak negara.

Kemenangan ini dilihat mampu menjadikan lonjakan kepada kemajuan sukan khususnya bolasepak negara. Ia juga harus diambil kesempatan bagi mengarahkan perhatian yang lebih anak muda negara kepada kegiatan yang berfaedah seperti sukan. Penglibatan anak muda dalam sukan juga mampu memjadikan kelompok ini menjadi lebih produktif serta menjauhi gejala negatif.

Jesteru ini kita semua harus bersama berusaha menjadikan pemain-pemain skuad Harimau Malaya ini sebagai ikon dikenali kelompok muda agar ia menjadi contoh kesungguhan mereka.

Sebagai pemulaan SAMM menggesa satu himpunan sambutan wira negara harus di adakan di lapangan terbang. SAMM sendiri akan bersama menggerakkan anak muda untuk bersama ke arah itu. SAMM juga menggesa himpunan sambutan wira itu juga diadakan di seluruh negara.

Cuma dalam perkara ini demi menjayakan matlamat besar maka saya nasihatkan diri saya dan semua, himpunan-himpunan ini perlu menjauhi imej perbezaan tetapi perlu melibatkan semua. Adalah bagus kalau Najib selaku PM dan Anwar selaku Ketua Pembangkang turut terlibat agar ia mampu mencetus momentum hebat penyatuan negara.


CheguBard

Ketua Penyelaras Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM)


DARI ANAK MUDA UNTUK ANAK MUDA

Tiada ulasan: