Solidariti Anak Muda Malaysia

Solidariti Anak Muda Malaysia
anak muda..!!! korang kini dah boleh mula..!!! disini ia akan memandu korang..!!! jgn takut sbb ini tempat anak muda yg brani..!!! disini tempat anak muda yg kuat prinsipnye..!!! pendaftaran akan dibuka..!!! SELAMAT DATANG..!!

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selasa, 18 Ogos 2009

Lagi Pemimpin UMNO sertai PKR-malaysiakini



Bekas ketua cawangan Umno Bukit Bendera Mentakab, Pahang, Datuk Alimudin Syawal mengesahkan beliau telah keluar dari Umno untuk menyertai PKR.

Katanya, beliau bertindak keluar Umno kerana "tidak wujud ruang demokrasi dalam Umno".

"Saya dukacita, kebebasan bersuara tidak ada dalam Umno. Kalau dikongkong, (maka) tidak guna jadi ahli," katanya.


TAKBIR!!!!!!!!



™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH ""!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
" LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

6 ulasan:

John Andrew bin Lebai Dollah berkata...

Baguih la kalau tukaq parti dah. Tapi Pakatan Rakyat nak buat apa sebenarnya dgn sisa2 UMNO BeEnd ni??
Aku selalu terpikir,adakah dengan keluar UMNO dan masuk join Pakatan Rakyat,maka segala korupsi,salahguna kuasa,kezaliman,penipuan dan mcm2 lagi yg pernah depa buat time dgn UMNO dulu,akan terhapus begitu sahaja??Mmg la kita kena bersikap memaafkan,tapi kalau time depa jahat dulu,rasuah sana sini,jahanam abih anak bangsa,mana boleh maaf camtu je,kurang2 kasi depa kursus kat penjara setahun dua....Ke salah apa aku cakap ni???serious la tak nampak camana PR nak buat kalau ramai2 gang keparat UMNO join PR nnt...At least kuar la kenyataan tarikh tutup utk ahli UMNO join PR bila....dah berpuluh tahun dah niiii...takkan di ambang PRU nnt baru nak sedor dalam UMNO tu takde ruang demokrasi????

Tanpa Nama berkata...

Dalam PKR pun ade melayu islam yg lebih islam dari pas. cuma dasarnye berbeza perjuangan tetap sama mencari keadilan. pas memperjuangkan islam sedangkan pkr memperjuangkan keadilan untok semua rakyat tentunye tak ada masaallah kan ? PKR tetap menjadikan islam benteng kekuatan islam tetap kite martabatkan .

John Andrew bin Lebai Dollah berkata...

mmg takde masalah,sbb PAS pun PR,PKR pun PR jugak.yang jadi masalahnya,katekanlah terbokak hati cek det atau isteri rosmah tu nak join PR,hmmm...extreme sangat tu,kita bagi contoh Nazri botak je laa...haaa...takkan main terima je masuk je? kes lama kira tutup ke?

Tanpa Nama berkata...

Datuk ni dulu org kuat 46, kemudian di awal reformasi dia selalu kelihatan hadir di ceramah-ceramah aekitar Temerloh dan dok di barisan paling depan sekali.

Eloklah kalau masuk PR. UMNO bukan tempat org macam Datuk.Cuma semenjak dapat Datuk ni, lain sket..maklumlah..Datuk!!.

Tanpa Nama berkata...

tu la tandanya bumi malaysia dah nak akhir kalam.
dah nak bertukar nakhoda, jangan lupa jaga sauh, kemudi kasi lurus, tiang layar dan tali-temali jangan serabut. nakhoda kasi betul haluan.
tengok-tengok la kiri kanan kalau-kalau ada mereka yang melambai-lambai cepat-cepat lontarkan pelampung

日月神教-任我行 berkata...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情