Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Rabu, 14 Oktober 2009

N31 Bagan Pinang : Kalah tidak jejas reputasi Pas: Azizan-malaysiakini

ALOR SETAR - Kemenangan Barisan Nasional (BN) di Dewan Undangan Negeri (DUN) Bagan Pinang Ahad lalu tidak menggugat kedudukan Pas kerana jumlah undi Pas melebihi 2,000 undi, iaitu jumlah yang melebihi jangkaan.

Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak berkata, jumlah undi terhadap calon Pas yang melebihi daripada jumlah jangkaan itu adalah satu pencapaian yang baik dan beliau turut berasakan rakyat di kawasan itu juga telah memberikan kepercayaan terhadap Zulkefly Mohamad Omar termasuklah kepercayaan rakyat terhadap kepimpinan Pas.

Menurutnya, kemenangan yang berpihak kepada BN itu bukanlah kerana kelemahan pada calon mahupun Pas itu sendiri tetapi kemenangan yang diperoleh itu disebabkan kawasan itu adalah kawasan yang melibatkan jumlah pengundi pos yang ramai.

“Saya tidak berasakan ini kekalahan yang disebabkan oleh kelemahan Pas tetapi BN menang di kawasan itu kerana kawasan itu ramai pengundi pos sebab itulah mereka menang.

“Bagi saya juga, kekalahan ini bukanlah kekalahan yang mematahkan semangat Pas malah ia akan memberikan semangat kepada Pas dan kekalahan tempoh hari juga bukanlah satu kekalahan yang akan berterusan untuk pilihan raya akan datang,” katanya.

Beliau berkata, Pas langsung tidak berasakan kekalahan ini bersifat kekal kerana setelah tujuh pilihan raya kecil diadakan ini adalah kekalahan yang pertama Pas sekali gus memberikan kemenangan kepada BN.

Azizan berkata, sekiranya pilihan raya kecil Kota Siputeh diadakan nanti, beliau akan memastikan kemenangan BN di Bagan Pinang itu akan dirampas semula oleh Pas.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’

™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH ""!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
" LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

..!!!

Tiada ulasan: