Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Khamis, 1 Oktober 2009

N31 Bagan Pinang :Rakyat kena buat pilihan tepat: TGHA-malaysiakini

Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengharapkan agar para pengundi di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Bagan Pinang, Negeri Sembilan membuat pemilihan tepat bagi memilih wakil rakyat terbaik untuk mereka.

Menurutnya, pengundi perlu membuat penilaian dengan sebaik-baiknya bagi memastikan calon dipilih benar-benar memenuhi tuntutan rakyat, sebagaimana negara-negara lain yang mengamalkan demokrasi bersih.

“Terpulang kepada BN (Barisan Nasional) nak pilih siapa (calon mereka) kerana itu hak mereka, tapi kita yakin calon kita adalah bersih dan amanah serta mampu memikul tanggungjawab untuk memimpin rakyat.

“Insya-Allah, kita telah pilih calon terbaik dari segi khidmat yang mampu diberi kepada masyarakat Bagan Pinang dan sekiranya terpilih menjadi ADUN, kita yakin beliau mampu memainkan peranan yang besar,” katanya ketika mengunjungi mangsa ribut di sekitar Kampung Pengkalan Berangan, di sini, semalam.

Menurut Abdul Hadi, calon Pas, Zulkefly Mohd Omar yang juga Pesuruhjaya Pas Negeri Sembilan berpendidikan adalah seorang yang amanah kerana pernah bekerja dengan Pusat Zakat Selangor selain mempunyai rekod bersih dalam mengendalikan kewangan.

“Peluang untuk kita (Pas) menang sangat baik kerana kita sudah mencapai kemajuan di kawasan itu.

“Cuma kita masih lagi mempersoalkan undi pos kerana ia masih tidak telus, terdapat pengundi yang tidak mengundi tetapi kertas mereka diundi,” katanya.

Ketika ditanya tentang kesahihan dakwaan itu, Abdul Hadi berkata, beliau mempunyai bukti dan ada pihak yang sanggup memberi kenyataan.

Terdahulu di PORT DICKSON Abdul Hadi menyifatkan kemenangan calon Pas dalam pilihan raya kecil DUN Bagan Pinang akan menentukan hala tuju pemerintahan baru Pakatan Rakyat (PR) di Negeri Sembilan.

Menurutnya, lapan kemenangan pilihan raya kecil terdahulu membuktikan masyarakat sememangnya inginkan perubahan dalam pemerintahan kerajaan baru yang diterajui PR.

“Pas yakin dengan calon berpengalaman dan kemenangan yang dicapai terdahulu dalam pilihan raya kecil akan membantu PR untuk memerintah Negeri Sembilan.

“Masyarakat sememangnya ingin perubahan dalam pemerintah peringkat Pusat dan Negeri, jadi laksanakan tugas diamanahkan sebaik mungkin demi kepentingan masyarakat berbilang bangsa dan kaum,” katanya.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia bohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH ""!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
" LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

3 ulasan:

GOMO berkata...

salam dan selamat hari raya....

errr bro???
apa yang akan dibawa pas jika menang di bagan pinang???

CHAIRMAN KAGA berkata...

TUAN TERUTAMA ZUL
KAGA MENGALU ALUKAN KATA KATA HIKMAT TG PRESIDEN PAS. YANG MERISAUKAN KAGA ADALAH TABIAT PARPUPKARI YANG KINI TIDAK SEGAN SEGAN MENONJOLKAN GAMBAR LUCAH DIRUANG BLOG HARAM JADAHNYA. KEMANA MACC DALAM HAL INI ATAUPUN SPR, SPRM, SPM, STPM, SB, ASB, BSB, BCB, DAN AGENSI AGENSI LAIN TERUTAMA AGENSI YANG SUKA MENAPIS RUANG BLOG IAITU AGENSI MCMC. NI MACAM DIA ORANG SUKA AMBIK MC JE TAK KERJA

pro Bloggers berkata...

hahahahahaha... Kasi Pecah Laaa....kekekekekeke