Solidariti Anak Muda Malaysia

Solidariti Anak Muda Malaysia
anak muda..!!! korang kini dah boleh mula..!!! disini ia akan memandu korang..!!! jgn takut sbb ini tempat anak muda yg brani..!!! disini tempat anak muda yg kuat prinsipnye..!!! pendaftaran akan dibuka..!!! SELAMAT DATANG..!!

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Khamis, 19 November 2009

‘Saya akan terus berdakwah’-malaysiakini


“Saya akan terus menyampaikan dakwah walaupun tidak boleh secara terbuka. Mengajar agama kerja saya dan saya akan tetap meneruskannya walaupun wujud usaha pihak tertentu yang menghalang ” kata bekas Mufti Perlis, Dr Mohd Asri Zainul Abidin yang ditemui di pekarangan Mahkamah Syariah Gombak Timur, semalam.

Menurutnya, banyak lagi kaedah lain boleh digunakan, termasuk Internet dan beliau tidak akan berhenti menyampaikan dakwah.

Dr Mohd Asri juga mendakwa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) tidak pernah memanggilnya untuk memberi keterangan selepas dia dibebaskan pada 2 November lalu dengan bon jaminan.

“Sebelum ini saya diberitahu pihak Jais akan memanggil pada bila-bila masa untuk merekodkan keterangan saya, namun sehingga hari ini (semalam) tiada sebarang keterangan diambil dan direkodkan.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’

™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!