Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Ahad, 17 Januari 2010

Laporan Polis Terhadap Penyebaran Risalah Fitnah


Petang tadi, seramai 20 orang Ajk PKR cabang Bayan Baru bersama AMK cabang Bayan Baru telah membuat 1 laporan polis berkenaan penyebaran risalah yang mengandungi fitnah terhadap pimpinan Parti Keadilan Rakyat. Laporan tersebut telah dibuat oleh Setiausaha PKR cabang Bayan Baru sdr Idriss Hassan bersama Bendahari Cabang Bayan Baru Sdr Zikri Fadhil

Antara butir-butir laporan.

Pada 17 hb Jan 2010 kira-kira jam 0900 hrs saya dihubungi oleh beberapa rakan dari Bayan Baru memaklumkan terdapat penyebaran risalah yang berniat jahat di kawasan mereka. Mereka telah menunjukkan risalah tersebut kepada saya.

Risalah itu mengandungi fitnah dan berunsur jahat terhadap pimpinan Parti Keadilan Rakyat. Risalah tersebut juga berunsur menghasut dan berunsurkan perkauman. Kononnya Parti Keadilan Rakyat dan Pimpinan melayu dalam Parti Keadilan memainkan peranan agar tabika KEMAS yang terletak bersebelahan dengan Surau Bayan Baru ditutup. Sepanjang pengetahuan pihak saya arahan penutupan dikeluarkan oleh pihak pengurusan surau dan tanpa melibatkan campur tangan mana-mana badan atau pertubuhan politik.

Saya meminta pihak polis untuk melakukan siasatan serta mengambil tindakan tegas kepada penyebar risalah tersebut kerana ia menjejaskan nama baik pimpinan Parti Keadilan Rakyat dan nama baik Parti Keadilan Rakyat.

Sekian Laporan saya.

KENYATAAN MEDIA Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat Cabang Bayan Baru – 17 Jan 2010

Parti Keadilan Rakyat Cabang Bayan Baru berasa kesal dengan penyebaran risalah berunsur fitnah yang dihantar kepada penduduk di sekitar Bayan Baru.

Penyebaran risalah yang berniat jahat ini dilakukan oleh mereka yang bangkrup idea dan isu. Isu berkaitan penutupan Tabika KEMAS Bayan Baru merupakan isu yang hanya melibatkan pihak pengurusan Surau Bayan Baru dan pengurusan KEMAS.

Parti Keadilan Cabang Bayan Baru menegaskan disini yang pihak cabang mahupun pimpinan parti dari tidak terlibat dalam isu ini. Permainan oleh pihak berkepentingan yang mengunakan isu perkauman dan isu berkaitan sensitiviti agama amat dikesali. Jelas sekali risalah ini diedarkan untuk memburukan pimpinan Parti Keadilan Rakyat Cabang Bayan Baru khasnya dan pimpinan Parti Keadilan Rayat Pulau Pinang amnya.

Parti Keadilan Rakyat Cabang Bayan Baru mengesa agar pihak polis dengan segera melakukan siasatan dan mengambil tindakan kepada mereka yang terlibat.

Sekian

Ahmad Azrizal Tahir

Ketua Angkatan Muda,

Parti Keadilan Rakyat Cabang Bayan Baru


UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’

™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: