Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jumaat, 5 Mac 2010

Kenyataan Media Isu Ahli Parlimen Nibong Tebal dan Bayan Baru

KENYATAAN MEDIA

Y.B. MANSOR BIN HJ. OTHMAN

PENGERUSI PARTI KEADILAN NEGERI (KEADILAN) NEGERI PULAU PINANG

Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) Negeri Pulau Pinang amat mengambil berat isu perkhidmatan kepada rakyat di Parlimen Bayan Baru dan Nibong Tebal. Ini kerana parti terus menerima sokongan dari pengundi di kawasan tersebut berdasarkan respon yang diberikan oleh rakyat kepada pimpinan parti. Oleh itu Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) negeri Pulau Pinang dengan ini membuat keputusan untuk menyusun semula struktur perkhidmatan masyarkat di kedua-dua parlimen seperti berikut:

1. Bagi Parlimen Bayan Baru, isu-isu dasar yang perlu dibawa ke peringkat Dewan Rakyat akan diserahkan kepada Y.B. Yusmadi Yusof iaitu Ahli Parlimen Balik Pulau. Manakala hal-hal berkaitan khidmat masyarakat pula akan dipertanggungjawabkan kepada tiga orang ADUN dalam parlimen Bayan Baru iaitu ADUN Batu Maung, ADUN Pantai Jerjak, dan ADUN Batu Uban. Parti yakin tiga orang ADUN ini akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada rakyat berdasarkan “track record” mereka yang cemerlang. Selain itu rakyat juga boleh menyalurkan aduan ke Pusat Khidmat Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) Cabang Bayan Baru yang telah ditukarkan dari pejabat lama ke kawasan baru serta dinaiktaraf perkhidmatanya.

2. Bagi Parlimen Nibong Tebal pula, parti membuat keputusan isu-isu dasar yang perlu dibawa ke peringkat Dewan Rakyat akan diserahkan kepada Ketua Umum Parti sendiri iaitu Dato’ Seri Anwar Ibrahim yang juga Ahli Parlimen Permatang Pauh. Manakala hal-hal berkaitan khidmat masyarakat pula akan dikendalikan oleh YB. Tuan Maktar bin Hj. Shapee selaku Ketua Cabang KEADILAN Nibong Tebal dan juga ADUN Sungai Bakap. Tugas ini akan diselaraskan secara bersama dengan Y.B. Tuan Law Choo Kiang, EXCO Kerajaan Negeri yang juga ADUN Bukit Tambun. Selain itu, tugas ini juga akan turut dibantu oleh Y.B. Tuan Prof. Dr. P. Ramasamy, Ahli Parlimen Batu Kawan dan Y.B. Tuan Tan Beng Huat, ADUN Jawi.

Pihak Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) Negeri Pulau Pinang akan terus komited membantu rakyat bagi merelisasikan hasrat untuk menjadikan Kerajaan Negeri Pulau Pinang sebagai Kerajaan Yang Berjiwa Rakyat.

Y.B. MANSOR BIN HJ. OTHMAN


'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: