Solidariti Anak Muda Malaysia

Solidariti Anak Muda Malaysia
anak muda..!!! korang kini dah boleh mula..!!! disini ia akan memandu korang..!!! jgn takut sbb ini tempat anak muda yg brani..!!! disini tempat anak muda yg kuat prinsipnye..!!! pendaftaran akan dibuka..!!! SELAMAT DATANG..!!

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Ahad, 7 Mac 2010

Lawatan Kawasan dan Pengedaran Risalah Kerajaan Negeri Pulau Pinang di Kawasan DUN Pantai JerejakKerajaan Negeri Pulau Pinang telah mengadakan program penyebaran risalah maklumat kerajaan Negeri Pulau Pinang semperna dengan program Sambutan 2 Tahun Kerajaan Pakatan Rakyat Memerintah Pulau Pinang. Program ini juga telah disertai oleh Pemimpin dari PKR serta Pimpinan PAS Kawasan dan Wakil dari DAP Negeri Pulau Pinang. Program yang telah diadakan di Pasar Awam Bayan Baru turut dihadiri oleh TKM 1 Pulau Pinang YB DR Mansor Othman , Adun Pantai Jerejak YB Sim Tze Tzin , Ahli Parlimen Jelutong YB Jeff Ooi dan Ahli Parlimen Parit Buntar yang juga YDP PAS Kawasan Bayan Baru YB DR Mujahid Yusof Rawa.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: