Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selasa, 2 Mac 2010

Najis dan Suaminya Dalang Beli Pemimpin PKR


Perdana Menteri, Najib Razak dan isterinya, Rosmah Mansor didakwa Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menjadi dalang yang menyebabkan beberapa Ahli Parlimen Parti Keadilan Rakyat (PKR) keluar parti.

"Saya telah minta Mohammad Fairus Khairuddin letak jawatan setahun lalu disebabkan prestasi dia yang tidak memuaskan. Kita perlukan pemimpin Melayu yang wibawa dan berkelayakan untuk bekerjasama dengan Ketua Menteri Pulau Pinang.

"Jadi apabila dia umumkan untuk masuk umno tindakan itu tidak mengejutkan kita. Semasa pilihan raya di Penanti dan Permatang Pasir beliau tidak pernah hadir dan ini jelas menunjukkan pendirian beliau," kata Anwar ketika ditemui media di perkarangan Mahkamah Persekutuan hari ini.

Beliau yang juga Ketua Umum PR berkata, tindakan itu tidak mengejutkan kerana ramai mengetahui bahawa Najib dan Rosmah memainkan peranan penting dalam mengumpan pemimpin Pakatan Rakyat (PR) dengan imbuhan kewangan dan material .

Tindakan terbaru Ahli Parlimen Nibong Tebal Tan Tee Beng keluar PKR serta bekas Timbalan Ketua Menteri I Pulau Pinang menyertai Umno sudah dijangka dan menganggap ianya sebagai satu proses pembersihan demi memantapkan dan memperkasakan parti.

Anwar menyarankan agar Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) mengambil perhatian mengenai hal sebegini kerana kebanyakan mereka yang lompat parti menjadi lebih mewah berbanding sebelumnya.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!


Tiada ulasan: