Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Ahad, 11 April 2010

BN iktiraf katak....


KOTA BHARU, 11 April: Anggota Parlimen Shah Alam, Ir Abdul Khalid Samad berkata, kerajaan Barisan Nasional (BN) seakan-akan mengiktiraf lima wakil rakyat Bebas di parlimen.

“Ini dapat dilihat apabila Datuk Seri Zahrain diberi peluang berucap selepas Ketua Pembangkang membahas ucapan titah menjunjung kasih Yang di-Pertuan Agong.

“Dan selepas itu diberi peluang pula kepada Datuk Ibrahim Ali yang juga berada di blok Bebas. Sedangkan Bebas tidak mewakili rakyat kerana mereka mewakili parti lain ketika menang dalam pilihan raya lepas,” katanya pada ceramah di Kampung Paya Senang, Telipot, malam tadi.

Khalid berkata, anggota parlimen Bebas hanya menjadi pendinding kepada Umno sehingga diberi kedudukan istimewa di parlimen.

Speaker Dun Kelantan, Datuk Nasurudin Daud berkata, perjuangan Melayu dilaungkan pemimpin Umno tidak ke mana-mana, memandangkan Kelantan yang mempunyai bilangan penduduk Melayu paling ramai cuba disisihkan parti itu.

Menurut beliau sekiranya Umno benar-benar menghayati perjuangan Melayu sudah tentu wang royalti petroleum diberi kepada Kelantan sebagaimana terkandung dalam perjanjian ditandatangani pada 1975.

Beliau juga memberitahu wilayah autonomi di Acheh diberi royalti minyak sebanyak 75 peratus oleh kerajaan Indonesia, sedangkan di negara ini hanya diberi 5 peratus.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: