Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Khamis, 8 April 2010

Serangan Zaini Hassan ke atas Malaysiakini Tidak Wajar.-BIRO KOMUNIKASI PKR PULAU PINANG

Parti Keadilan Rakyat Negeri Pulau Pinang ingin melahirkan rasa kesal ke atas serangan editor kanan Utusan Malaysia, Zaini Hassan bahawa kononnya “bermula mereka, bermulalah masalah segalanya” dan menyifatkan editor malaysiakini sebagai “orang media yang berkecewa”.


Parti Keadilan Rakyat Negeri Pulau Pinang berpendapat bahawa Zaini Hassanlah "orang media yang kecewa" kerana tidak dapat bersaing dengan Malaysiakini. Media cetak yang dipimpin oleh beliau kini mengalami masalah yang besar kerana semakin tidak popular. Kebelakangan ini, ada laporan menyatakan cetakkan Utusan Malaysia jatuh teruk sehinggakan ke 30,000 sehari sahaja. Ini adalah tamparan hebat kepada sebuah akhbar arus perdana yang jualannya luas sehingga seluruh pelosok Negara.


Utusan Malaysia pimpinan Encik Zaini juga dimiliki UMNO dan terkenal dengan pelbagai tomahan terhadap pemimpin Pakatan Rakyat. Ini menyebabkan banyak laporan Utusan Malaysia tidak objektif dan berat sebelah, malah banyak laporan yang tidak berasas seperti kes YB Teresa Kok. Baru-baru ini enam wakil rakyat Pakatan Rakyat di negeri Selangor juga mengutuk Utusan kerana laporannya tidak menghormati Sultan Selangor.


Sebaliknya portal media Malaysiakini merupakan media yang semakin popular. Mengikut laporan, ia mempunyai 1.6 juta pelangan buat masa ini. Mereka menerima lebih 37 juta layaran dan 750,000 mutan turun video sebulan. Oleh kerana laporannya yang objektif dan mendalam, ia menerima banyak anugerah dalam negeri baik dari luar Negara. Baru-baru ini, malaysiakini menerima anugerah salah satu Media terulung oleh Association of Accredited Advertising Agents Malaysia.


Portal media malaysiakini membuktikan kepada Zaini Hassan bahawa ia bukan masalah kepada rakyat, malah berjuta-juta rakyat berpusu-pusu membayar kepada malaysiakini untuk mendapatkan berita yang adil dan objektif. Anugerah yang diterima oleh malaysiakini sekali lagi membuktikan bahawa ia disanjung oleh agensi media.


Parti Keadilan Rakyat mendesak En Zaini Hassan memohon maaf kepada malaysiakini kerana memperalatkannya sebagai alat “witch hunt” kepada Konvensyen Barisan Nasional demi motivasi ahli-ahli Barisan Nasional Selangor yang kian kehilangan semangat dan tidak ada hala tuju. Mereka seharusnya focus kepada kelemahan sendiri bukannya menyapukan segala masalah dalam tikar.


YB Sim Tze Tzin

Ketua Biro Komunikasi dan Media

Parti Keadilan Rakyat Pulau Pinang

Merangkap ADUN Pantai Jerejak.


'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: