Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selasa, 18 Mei 2010

Gobala nafi akan tinggalkan PKR


PADANG SERAI, 18 Mei: Ahli Parlimen Padang Serai, N Gobalakrishnan menafikan dakwaan sesetengah pihak yang mengatakan beliau akan meninggalkan Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Menurutnya, selama 10 tahun berjuang sebagai reformis dalam PKR, beliau akan tetap bersama dengan parti itu walau dalam apa jua kondisi dan situasi.

"Saya akan terus berjuang dan memperjuangkan nasib rakyat yang tidak terbela. Tidak ada perkataan meninggalkan PKR dalam kamus hidup saya dan tidak juga akan mengosongkan kerusi Parlimen Padang Serai sebagai dakwaan mereka yang tidak bertanggungjawab.

"Dakwaan sesetengah pihak yang mengatakan saya akan meninggalkan PKR juga adalah satu fitnah yang sengaja mereka lemparkan dan direka cipta bagi menimbulkan satu suasana yang tidak harmoni," katanya.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas spekulasi yang mengatakan beliau akan meninggalkan PKR setelah didapati bersalah oleh Mahkamah Majistret Pulau Pinang baru-baru ini dalam satu kes yang berlaku pada Januari 2002 apabila dituduh menghalang tugas polis.


'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: