Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sabtu, 22 Mei 2010

PAKATAN RAKYAT REMBAU SERANG KUBU MENTERI BESAR NEGERI SEMBILAN


REMBAU - Pakatan Rakyat (PR) Rembau akan melancarkan serangan keatas "kubu" Menteri Besar (MB) Negeri Sembilan (NS), Mohd Hasan pada 25 Mei ini.Sehubungan itu satu program ceramah penerangan isu sensasi semasa akan diadakan di hadapan Pejabat DAP Rantau, di Taman Ekar, Pekan Rantau.

Menurut Ketua Penganjur ceramah tersebut, Badrul Hisham Shaharin; pada mulanya ceramah tersebut sepatutnya diadakan di Kampung Nyatoh, Rantau tetapi pihak polis tidak memberikan permit atas alasan jalan depan tapak ceramah itu ada garisan berkembar.

" Alasan pihak polis tidak munasabah.Tetapi kami telah mengalihkan lokasi ceramah ke Taman Ekar.Sehingga ke hari ini permit yang dipohon masih belum diluluskan lagi.

" Tetapi hari ini saya mendengar 'sumber' dari polis meminta kami alih ke tempat lain pula untuk dapatkan permit kerana kononnya itu kawasan Menteri Besar.Ini bukan negara koboi, ada kawasan orang itu dan ada kawasan orang ini.Kalau tak boleh beri permit kerana kawasan MB, senang saja Polis istihar sahaja DUN Rantau semua tak boleh bertanding dan ia kawasan Darurat dibawah pemerintahan keluarga Mohamad Hasan.Senang!!!", tegas Badrul Hisham.

Sementara itu Pesuruhjaya PAS Rembau, Mohd Taufek Abdul Ghani pula menyifatkan Umno Rembau semakin gusar dengan kemaraan pengaruh PR di NS khususnya Rembau.

" Saya percaya Umno Rembau semakin mengelabah apabila kami di PR semakin banyak menganjurkan program kemasyarakatan demi kebajikan dan kepentingan rakyat.

" Amat lucu hanya kerana kami anjurkan program ceramah mereka mula gelisah, sedangkan mereka menguasai semua media termasuk tv, akhbar dan radio.Mereka gelisah kerana tidak mahu maklumat sebenar tentang kelemahan kerajaan Barisan Nasional sampai kepada rakyat", kata Mohd Taufek.

Program Ceramah yang bertemakan " Kugan, Beng Hock, Aminul & Siapa Lagi?? Siapa Agen Israel??" akan disampaikan oleh Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Mohamad Sabu; Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Paroi, Mohd Taufek Abdul Ghani; ADUN Rantau, MK Arumugam; EXCO AMK Pusat, Ginie Lim dan Ketua Cabang KeADILan Rembau, Badrul Hisham Shaharin.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi Norazizi Abdul Aziz di talian 012-3696474.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: