Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selasa, 26 Oktober 2010

Galas :Kemana Ku Li dan Shabery menghilang


Semasa Parti Melayu Semangat 46 masih kukuh, Datuk Ahmad Shabery Cheek adalah Ketua Penerangan parti yang dipimpin oleh Tengku Razaleigh Hamzah itu. Kemana Ku Li pergi, di situlah akan ada Shabery. Kehilangan mereka berdua dari pusat penamaan calon Galas hari ini menjadi tanda tanya.

Mereka berdua hilang dari kawasan itu kira-kira jam 10 pagi.

Nama Ku Li kini timbul kembali dalam arus perdana politik negara apabila beliau dilantik sebagai pengarah pilihan raya ini oleh BN manakala anak buah beliau sebelum ini, Shabery adalah Menteri Belia dan Sukan.

Bagi Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar, beliau mengharap ianya satu signal positif dan akan memberi kelebihan kepada calon PAS, Dr Zulkefli Mohamad.

Bagi 'cover line' (memelihara nama baik), timbalan Ku Li, Datuk Mustapha Mohamed memberitahu wartawan, Ku Li tidak di kawasan penamaan calon kerana dia lebih selesa dengan rakyat.“Ku Li ada, beliau bersama rakyat di luar.

“Beliau tidak mahu naik, bagi beliau yang lebih penting adalah pengundi. Jadi beliau mahu bersama pengundi,” kata timbalan pengarah pilihan raya BN untuk Galas itu kepada media.

Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin juga terpaksa membela Ku Li.

Khairy berkata, Ku Li ada bersamanya di luar ketika calon dan pemimpin memasuki pusat penamaan calon tapi sudah pulang.

“Beliau ada bersama saya pagi tadi, tapi sekarang sudah balik,” katanya kepada wartawan.

Dalam pilihan raya kecil DUN Galas, calon PAS iaitu pemangku Yang Dipertua PAS Gua Musang, Dr Zulkefli Mohamad akan menentang calon BN, iaitu Setiausaha Umno Gua Musang Abdul Aziz Yusoff. Calon BN lebih dikenali dengan nama Aziz Limau di Gus Musang.

Pilihan raya kecil DUN Galas diadakan berikutan kematian penyandangnya Che Hashim Sulaima daripada PAS, yang meninggal dunia akibat kanser usus 27 September lalu.

Menurut Suruhanjaya Pilihan Raya, 11,553 pengundi layak untuk mengundi dalam pilihan raya kecil itu iaitu Melayu 7,125 orang atau 61.7 peratus, kaum Cina 2,317 atau 20.06 peratus, India 185, Bumiputera Siam 10 orang dan Orang Asli 1,889 orang.

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nude celebs [url=http://nudecelebrities.tu.tv/] nude pics[/url] Naked art

Tanpa Nama berkata...

Dah cari di Ladang Gadong?