Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jumaat, 29 Oktober 2010

Galas... Penyokong BN dan PR Kelantan Berdamai

Kempen bagi pilihan raya kecil DUN Galas akan 'dilupakan' seketika apabila penyokong BN dan PAS 'bergabung' memberi sokongan kepada pasukan Kelantan yang menentang Negeri Sembilan dalam perlawanan akhir Piala Malaysia esok.


Penasihat jentera pilihan raya kecil PAS di Galas, Datuk Wan Abdul Rahim Wan Abdullah berkata, pihaknya hanya berihat seketika untuk turut sama memberi sokongan kepada pasukan Kelantan.

"Kita fokus pada 'bola' dulu, lepas menang, kita balik pada pilihan raya," kata beliau yang juga ahli parlimen Kota Baru.

Bercakap dalam satu sidang akhbar harian di markas PAS di Galas, beliau berkata, parti itu akan juga menyediakan lima buah bas untuk membawa penyokong Kelantan ke Bukit Jalil untuk menonton perlawanan akhir itu.

Beliau menjangka kira-kira 1,000 buah bas disewa oleh peminat bolasepak Kelantan, Umno dan Kelab Penyokong Kelantan untuk membawa penyokong dari negeri itu ke Bukit Jalil.

"Kami juga akan menyediakan skrin besar televisyen di setiap daerah mengundi di Galas untuk mereka yang ingin menonton perlawanan tersebut.

Tetapi ia bukan hanya di Gua Musang, tetapi di seluruh Kelantan juga .."

GULA-GULA PILIHANRAYA

Sementara itu, suasana itu sudah mula dirasakan di pihak BN apabila Umno Gua Musang mengedarkan tiket percuma perlawanan akhir Piala Malaysia, kepada rakyat Galas.

Pengarah pilihan raya kecil BN bagi Galas, Razaleigh Hamzah mengedarkan tiket percuma itu - dipercayai berjumlah 700 - sewaktu satu pertandingan futsal di Sungai Terah pagi ini.

Tiada ulasan: