Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Ahad, 28 November 2010

Utamakan perumahan rakyat - Yb Sim


Wakil Angkatan Muda, Tsim Tze Tsin ketika membahaskan usul ekonomi berkata, dasar KEADILAN menjulang integriti dalam sistem pentadbiran ekonomi dan menentang rasuah yang menimbulkan kerugian berbilion ringgit kepada negara.

Menurutnya, pada 2007, Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim telah melancarkan agenda ekonomi Malaysia, yang membentuk halatuju KEADILAN dan Pakatan Rakyat dalam pentadbiran ekonomi.

Tambah beliau idea dan gagasan ekonomi tersebut kemudiannya diciplak oleh kerajaan pimpinan Najib Razak termasuk dalam isu gaji minima.

“Umno-Bn menghabiskan berpuluh juta ringgit untuk merancang pelan ekonomi tetapi rakyat masih ditakuk yang lama,”ujarnya.

Menurutnya, Pakatan Rakyat berbeza dari segi pentadbiran ekonomi dengan memberi perhatian terhadap isu perumahan rumah kos rendah dan mampu milik terutama kepada golongan muda dan rakyat miskin.

Tiada ulasan: