Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jumaat, 15 April 2011

Arahan kepada yang ingin memiliki buku 'di sebalik misteri pembunuhan Altantuya'


Seperti yang diketahui, Najib mula gelisah dan ketakutan. Dia menikus dengan media luar yang mengaitkan dia dengan pembunuhan Altantuya tetapi bertindak seperti 'raja bersiong' menggunakan seluruh jentera kerajaan memburu rakyat sendiri.

Semalam PDRM (Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Bukit Aman) sudah 'berkunjung' ke rumah ibu bapa che'GuBard. Mereka janji datang lagi dengan waran geledah kerana mereka pulang hampa kerana dihalau oleh ibu cheGuBard. Jika dengan waran geledah mereka juga pasti hampa kerana buku itu tiada di situ.
sila klik untuk baca mengenai 'sebuan' polis.

Memang arahan penghantaran cek atau wang pos menggunakan alamat rumah tersebut tetapi ia hanya menjadi tempat penerimaan wang pos atau cek segala urusan lain di uruskan oleh pihak lain dan di tempat lain.

Makanya kepada yang hendak membeli buku tersebut,
harap elakkan juga terus 'terjah' ke rumah tersebut. Ingat hanya hantar cek atau wang pos.

Buku ini akan dijual dengan set
  • 1 buku 'Di Sebalik Misteri Pembunuhan Altantuya'
  • 1 vcd - menerangkan pertikaian kes Altantuya, kompilasi rakaman 'Perempuan Puaka', kompilasi ceramah mengenai Rosmah
  • 1 dvd - merakamkan 3 kenyataan Najib yang jelas berbeza dan menipu mengenai Saiful, dvd ini juga menerangkan apa yang dikatakan konspirasi fitnah 2 dan mengandungi fatwa Yusuf Qardawi

Sila ikuti dengan teliti cara pembelian di bawah.

cara 1
  1. hantar wang pos / cek bernilai RM 17 (untuk satu set) - Sabah dan Sarawak sila tambah RM5- atas nama BADRUL HISHAM SHAHARIN ke alamat 338, Taman Bukit Chedang, 70300 Seremban. (ingat hantar cek atau wang pos sahaja, datang sendiri tak dilayan malah akan kena marah dengan mak cheGuBard hahahaha)
  2. jangan lupa hantar sertakan nama, alamat dan bilangan buku untuk penghantaran.
cara 2
  1. Bank in ke akaun Hong Leong Bank no. akaun 19951001018 atas nama BADRUL HISHAM SHAHARIN. RM 17 bagi tiap set.
  2. Kemudian sms ke 0176688404 butiran seperti tarikh, masa, cawangan bank, seq. no. , jumlah RM, jumlah tempahan dan jangan lupa nama dan alamat untuk penghantaran.
cara 3
  1. hubungi wakil di Pahang, Ust. Suhaimi 0199319231, wakil kami di Pulau Pinang 0174991469 * wakil mungkin hanya ada buku tetapi tidak punya set lengkap iaitu dua VCD/dvd sila hubungi dan tanya dahulu.
SAMM alukan sesiapa nak jadi wakil, tetapi syarat stok ambil secara tunai. Hubungi 0176688404 atau 0123696474 untuk mendapatkan stok dengan harga pengedar.

Bertindak SEGERA !!!

Tiada ulasan: