Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Rabu, 11 Mei 2016

SAMM Gesa Semua Pihak Desak Rawatan Anwar Hingga Pulih Sepenuhnya

Dua hari lepas Anwar Ibrahim sekali dikejarkan ke hospital kerana keadaan tekanan darahnya yang tak stabil. Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) mohon semua doakan keadaan kesihatannya.
Cuma kali ini kemasukan anwar ke hospital telah diumumkan oleh beberapa orang peguamnya melalui media social mereka sendiri. Tidak seperti sebelum ini sudah dua kali kemasukan Anwar ke hospital tidak diumumkan oleh parti seperti kebiasanya.
Selain itu, Keadaan kecederaan bahu kanannya juga akibat kemalangan di Sri Hartamas sebelum dia dijatuhi hukuman penjara masih belum baik sepenuhnya. Jika kita berjumpan dengan anwar di Makhamah kalau nak bersalam dengan dia pun, Anwar akan bersalam dengan kita guna tangan kirinya kerana masih terasa kecederaan bahu kanannya. Juga kecederaan tulang belakang akibat dipukul oleh ketua polis negara selepas dipecat sebagai Timbalan Perdana Menteri pada tahun 1998 masih dirasainya.
Semenjak dua bulan ini SAMM telah fokus menggerakkan tekanan supaya Anwar Ibrahim mendapat rawatan lengkap di hospital, bukan di penjara. SAMM desak Anwar ditempatkan di Hospital sehingga keadaan kesihatan pulih sepenuhnya malah kami harap semua pihak membuat desakkan secara terus dan terbuka. Lebih banyak pihak buat desakan adalah lebih baik.
Walaupun Anwar kelihatan tenang dan sihat ketika beliau menghadiri setiap perbicaraan mahkamah yang dihadirinya, mereka yang rapat dengan Anwar termasuk kaum keluarga pastinya mengesan riak wajah Anwar yang menahan sakit. Namun, di atas semangat melawan Anwar tetap tersenyum walaupun di sebalik senyuman itu tidak kita tahu penderitaan yang dialaminya. Itulah yang membezakan Anwar Ibrahim dengan orang lain.
SAMM tetap melihat Anwar Ibrahim sebagai simbol perjuangan reformasi rakyat bagi menumbangkan Kerajaan rejim UMNO-BN. Kita perlu akui peranan dan pengaruh Anwar terhadap rakyat serta jasanya yang sanggup dipenjara demi melawan korupsi dan pertahan prinsip telah membuka mata kesedaran rakyat.
Kami sendiri pernah beberapa kali bertembung dengan Anwar dari sudut idea dan pelaksanaan. Namun kita perlu akui peranan dan pengaruh Anwar terhadap rakyat serta jasanya yang sanggup dipenjara demi melawan korupsi dan pertahan prinsip telah membuka mata kesedaran rakyat.
SAMM ingin mengigatkan kepada semua pemimpin Pakatan Harapan yang kini sedang sibuk bersama Deklarasi Rakyat dan Tun Mahathir sehingga seperti melupakan Anwar. Akui lah tanpa pengorbanan Anwar, Kedudukan anda hari ini tidak akan sampai ke tahap hari ini.
Sekian,
Faisal Zainal
Penyelaras Muda
Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM)

3 ulasan:

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN berkata...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

PAK MUS berkata...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada KI HADAK yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama KI HADAK dan dengan senang hati beliau mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasi KI semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi KI HADAK DI 085=259=457=111 ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya dan perlu anda ketahui kalau banyak dukun yang tercantum dalam internet,itu jangan dipercaya kalau bukan nama KI HADAK

SUKARMAN MALAYSIA berkata...

SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANNNYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259 ATAU KLIK SITUS KAMI PESUGIHAN TAMPA TUMBAL