Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Khamis, 12 Mei 2016

UMNO CUBA GAGALKAN PROJEK RAKYAT PULAU PINANG


Projek itu  adalah  projek rakyat Pulau Pinang. Ia tidak melibatkan wang rakyat daripada kantung kerajaan negeri. Bahkan, dananya bukan daripada pinjaman Kerajaan Persekutuan. Projek itu bernilai RM27 bilion.

Projek itu bagi mengatasi masalah kesesakan lalulintas yang dijangka makin buruk menjelang tahun 2020. Ia  melibatkan pembinaan sistem LRT atau monorel, Tram, kereta kabel, terowong bawah laut dan penambahbaikan sistem jalanraya di bahagian Pulau dan Seberang Perai.

Namun, Umno sebagai pembangkang melalui adunnya cuba menggagalkan projek yang memberi manfaat besar  kepada pembangunan dan rakyat negeri ini.

Kerajaan Pulau Pinang telah melantik SRS Consortium yang diketuai oleh Gamuda  Berhad sebagai rakan penyampaian projek (PDP) untuk perlaksanaan pelan induk pengangkutan negeri itu.

SRS Consortium juga diberi tanggungjawab projek menambak laut, iaitu membina 3 buah 'pulau jadian' sebagai sebahagian usaha untuk menampung kos projek.  'Pulau Jadian' itu akan dibangunkan dengan pelbagai industri untuk kepentingan lebih 1,663,700 rakyat negeri itu.

Pada Sidang DUN  November tahun lalu, Adun Umno Pulau Betong mengusulkan untuk menangguhkan projek itu, bagaimanapun usul itu ditolak majoriti ahli dewan.

Pada sidang DUN bermula 13 Mei sehingga 20 Mei nanti, pembangkang Umno mahu projek itu gagal melalui usul yang akan dibahaskan bagi membatalkan projek tambak laut untuk membina 3 pulau jadian.

Harap 5 Adun PKR tidak termakan 'umpan Umno' dengan mengambil sikap berkecuali sepertimana mereka lakukan pada sidang Dun November lalu  !

Maklumat lanjut :
Pelan Induk >>>  http://pgmasterplan.penang.gov.my/index.php/ms/2016-02-26-03-12-57

Pelan LRT  >>>> http://pgmasterplan.penang.gov.my/index.php/ms/2016-02-26-03-12-57/pengangkutan-awam/lrt

Pelan Monorel  >>>> http://pgmasterplan.penang.gov.my/index.php/ms/2016-02-26-03-12-57/pengangkutan-awam/monorail

Pelan BRT >>>> http://pgmasterplan.penang.gov.my/index.php/ms/2016-02-26-03-12-57/pengangkutan-awam/brt

Pelan Trem >>> http://pgmasterplan.penang.gov.my/index.php/ms/2016-02-26-03-12-57/pengangkutan-awam/brt

Sumber  dari FB Zul Mohamed

'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®
!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Projek tu bagus tapi pulau jadian??
Kehkehkeh
Pulau buatan la dusss
Kalau pulau jadian nanti kejap ada kejap tak ada, parah la kau ni
Mana mari?

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN berkata...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

PAK MUS berkata...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada KI HADAK yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama KI HADAK dan dengan senang hati beliau mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasi KI semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi KI HADAK DI 085=259=457=111 ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya dan perlu anda ketahui kalau banyak dukun yang tercantum dalam internet,itu jangan dipercaya kalau bukan nama KI HADAK

SUKARMAN MALAYSIA berkata...

SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANNNYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259 ATAU KLIK SITUS KAMI PESUGIHAN TAMPA TUMBAL

SUKARMAN MALAYSIA berkata...

SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANNNYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259 ATAU KLIK SITUS KAMI PESUGIHAN TAMPA TUMBAL