Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jumaat, 4 Disember 2009

Doa TGNA sebagai peringatan kepada PM supaya bertindak adil – Khalid Samad


Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Abdul Samad mempertahankan tindakan Mursyidul Am Pas, Tok Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berdoa kepada Allah agar menurunkan ‘bala’ ke atas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak jika kerajaan Pusat enggan memberikan royalti minyak kepada Kelantan.

Beliau berkata, doa tersebut adalah bersyarat iaitu kemusnahan itu hanya dipohon sekiranya tindakan zalim kerajaan Pusat diteruskan dalam usaha untuk menafikan royalti minyak kepada rakyat negeri itu.

Menurutnya, apa yang dilakukan oleh Menteri Besar Kelantan itu adalah sebagai satu ancaman atau peringatan untuk memberikan hak kepada rakyat negeri ituseperti yang terjamin dalam Akta Petroleum 1974.

“ Doa yang dikemukakan oleh Tok Guru itu merupakan satu amaran supaya kerajaan Pusat bertindak dengan adil kerana keadilan itu penting dalam Islam.

“ Bukan sekadar doa sahaja, malah dalam Al-Qur’an surah Al- Hujurat ayat 9 pun berkata, kalau dia nak lakukan kezaliman walaupun dia orang Islam, kena lawan mereka,” katanya dalam sidang akhbar di lobi Parlimen di sini hari ini.

Semalam, Timbalan Pesuruhjaya II Pas Kelantan, Datuk Husam Musa pada sidang akhbar di Parlimen berkata, doa Nik Abdul Aziz sebenarnya bukan meminta terus kepada Allah untuk menjatuhkan hukuman ke atas Perdana Menteri (PM).

Sebaliknya, ia berharap supaya Najib berbesar hati untuk berunding dan mempertimbangkan bayaran royalti terhadap kerajaan negeri. – Utusan Malaysia


'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’

™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

1 ulasan:

kerispuaka berkata...

elok najib tu kojol cepat.