Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Pilihan Tepat Demi Masa Depan Semua

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli HARAPAN....
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Isnin, 11 Januari 2010

Syed Husin nafi letak jawatan

PETALING JAYA: Senator Dr Syed Husin Ali, (gambar) menafikan beliau akan meletak jawatan Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) dan berkata, beliau hanya akan berhenti jika perlu.

Beliau menafikan laporan media baru online yang membuat spekulasi beliau telah meletak jawatan itu, berkuatkuasa serta merta.

“Jika saya hendak berhenti, saya melakukannya kerana hendak memberi peluang kepada ahli-ahli yang lebih muda,” katanya merujuk kepada pindaaan perlembagaan parti itu, yang membenarkan pemilihan terus melibatkan ahli-ahli peringkat bawahan.

Pindaan-pindaan ini membuka ruang lebih luas kepada pemimpin-pemimpin muda. Pilihan raya KEADILAN yang dijadualkan pada pertengahan tahun ini memberi peluang kemunculan muka-muka baru menjelang Pilihan Raya Umum ke 13 nanti.

Syed Husin, 73, bekas presiden Parti Rakyat Malaysia dilantik sebagai Timbalan Presiden KEADILAN apabila kedua-dua parti itu bergabong.

Dalam bulan Mei 2007, beliau mengekalkan jawatannya setelah menang tanpa bertanding apabila Naib Presiden KEADILAN Mohd Azmin Ali menarik diri dari bertanding.

UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’

™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

Tiada ulasan: