Solidariti Anak Muda Malaysia

Solidariti Anak Muda Malaysia
anak muda..!!! korang kini dah boleh mula..!!! disini ia akan memandu korang..!!! jgn takut sbb ini tempat anak muda yg brani..!!! disini tempat anak muda yg kuat prinsipnye..!!! pendaftaran akan dibuka..!!! SELAMAT DATANG..!!

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selasa, 2 Oktober 2012

#TanyaNajib : Najib kena sindir oleh pengikut sendiri di Twitter


Tanpa segan silu dan rasa malu, perdana menteri Najib nampaknya terus meniru strategi Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim dalam hampir semua segi termasuk menggunakan media internet.

Belum cukup dengan tindakannya mengambil dan meniru satu-persatu idea dari Buku Jingga yang ditawarkan Pakatan Rakyat, kali ini Najib benar-benar terdesak meraih sokongan terutamanya golongan muda di saat siri kecaman berterusan terus dikenakan ke atasnya gara-gara tidak berani hadir semasa sesi perbahasan bajet oleh Anwar yang dibentangnya sendiri Jumaat lalu.

Dengan meniru idea Anwar menggunakan platform maya Google Hangout bulan lalu, Najib  juga akan menggunakan kaedah yang sama tetapi dengan sedikit perbezaan.

Anwar tidak langsung menggunakan hashtag ( # ) untuk sebarang persoalan dalam sesi tersebut sedangkan Najib mewajibkan sebarang pertanyaan yang diajukan kepadanya haruslah menggunakan hashtag #tanyanajib seperti yang pernah digunakannya di laman sosial Twitter tahun lalu.

Bagaimanapun belum sempat sesi tersebut berlangsung, hashtag tersebut kini menjadi bahan ketawa dan lelucon pengguna Twitter di seluruh dunia yang meletakkan hashtag itu untuk menyindir Najib .

Antara mesej tertera yang cukup 'menghiris hati' Najib  dan membuatkan kita ketawa apabila membacanya adalah:

@farriseffendy #TanyaNajib pakai minyak rambut apa? #TanyaRosmah

Seorang lagi pengguna menempelak Najib  kerana ponteng sesi di Parlimen semalam semasa Anwar membahaskan bajet BN itu.

@iAMazmar kenapa kamu dan menteri² kabinet kamu ponteng semalam ?#TanyaNajib

Manakala seorang lai pengguna menyindir Najib  dengan mengatakan bahawa isteri Rosmah Mansor itu sebagai 'pengikut' Anwar!

@tHeErvyNa FYI , sebelum ni msa bulan puasa DS Anwar da buat Google Hangout .. skrang PM pun nk buat #TanyaNajib, follower lah tuhh .. hehe

Satu lagi mesej yang membuatkan kita ketawa adalah berkenaan Ketua Pemuda Gerakan Kedah, Tan Keng Liang yang ditempelak pengguna yang bertanyakan bilakah hospital bahagia akan dinaik taraf untuk kegunaan Keng Liang!

@mikichoo @tankengliang #TanyaNajib bila upgrade hospital bahagia for you to go back @NajibRazak

Dan soalan di bawah ini pastinya tidak akan dijawab Najib Altantuya!

@ABMsaiful Berapa perbelanjaan untuk Tuan dan Isteri dalam masa sebulan?#TanyaNajib




'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®
!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Данный пост — одно из немногих исключений, когда читаешь с удовольствием и что-то для себя выносишь. Спасибо Вам. Добавлю в избранное[url=http://voronezh.recikl.ru/].[/url] :)

Tanpa Nama berkata...

cheap cOYGsjmE [URL=http://www.cheapuggboots-onlineshop.blogspot.com/]cheap ugg boots[/URL] to your friends KqcVPDMj [URL=http://www.cheapuggboots-onlineshop.blogspot.com/ ] http://www.cheapuggboots-onlineshop.blogspot.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

check ttNddgjh [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/]replica bags[/URL] with low price tHZPXXOp [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ ] http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

you must read JbOYReWC [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry quilted jacket[/URL] for more detail qLKmCyGP [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

you love this? hmqaveZA [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry t shirt[/URL] to your friends ypHMJtAN [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

sell TnQKhyaP [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry touch[/URL] and check coupon code available VVJVHUbw [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

purchase WtyMCdhO [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry outlet store[/URL] for gift aFEzjybw [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

for TdEmqOIF [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry outlet[/URL] suprisely UMPdJMjM [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Tanpa Nama berkata...

click to view vvegPdNE [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ - designer outlet online[/URL - with confident EmmSOXjm [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ - http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL -

Tanpa Nama berkata...

get cheap MdhkZcsy [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ - burberry store[/URL - at my estore SwmoTpLU [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ - http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL -

Tanpa Nama berkata...

cheap QPwluCgx [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ - designer inspired handbags[/URL - to get new coupon DjxlvqrA [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ - http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL -

Tanpa Nama berkata...

jacjogrdzonma54
I real thankful to find this internet site on bing, just what I was searching for : D too saved to bookmarks .


no credit unsecured personal loans

Tanpa Nama berkata...

jacjogrdzonma54 very interesting points you have remarked, thanks for posting .




personal loans with no credit

Tanpa Nama berkata...

jacjogrdzonma54 I adore assembling useful information , this post has got me even more info! .


a personal loan

Tanpa Nama berkata...

I like this weblog its a master peace ! .




Unsecured Personal loans

Tanpa Nama berkata...


thanks to the author for taking his clock time on this one.


Unsecured Personal loans

Tanpa Nama berkata...

you have brought up a very excellent details , thanks for the post.


Unsecured Personal loans

Tanpa Nama berkata...

very interesting info ! .


Unsecured Personal loans

Tanpa Nama berkata...

Only wanna input that you have a very decent web site , I love the design it actually stands out.


loans 24

http://mlcalculator.org/

Tanpa Nama berkata...

low interest debt consolidation loan


loan consolidation ed


direct student loan consolidation


consolidation loans for blacklisted people


personal debt consolidation loans


debt consolidation help

Tanpa Nama berkata...

debt consolidation interest rates


consolidate education loan


consolidated loan rates


payday loan


low interest debt consolidation loan


bad credit

Tanpa Nama berkata...

care one credit


consolidate loans online


bad credit loan


a consolidation loan


debt consolidation loans for military


bank loans