Solidariti Anak Muda Malaysia

Solidariti Anak Muda Malaysia
anak muda..!!! korang kini dah boleh mula..!!! disini ia akan memandu korang..!!! jgn takut sbb ini tempat anak muda yg brani..!!! disini tempat anak muda yg kuat prinsipnye..!!! pendaftaran akan dibuka..!!! SELAMAT DATANG..!!

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433

Selamat Tahun Baru Ma'al Hijrah 1433
Selamat menyambut kedatangan tahun baru 1433 Hijrah kepada semua umat islam di muka bumi ini......

Cara buat duit dengan mudah.....

Cara buat duit dengan mudah.....
sila klik gambar untuk memperolehi pendapatan yang lumayan

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)
ahli UMNO menyamar ahli PAS...
UMNO dah kehabisan modal....
go to UMNO

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Ahad, 25 April 2010

P94 Hulu Selangor : Keputusan Penuh

PKR 23,272
BN 24,997

UND
I ROSAK - 731
MAJORITI - 1,725
Peratusan keluar mengundi -75.87%

HIDUP APCO..... HIDUP ISRAEL....... HIDUP ZIONIS.........


'UMNO PERASUAH 1 Malaysia... Pembohong seluruh rakyat Malaysia’


™ kaasiii peecaaahhh laaaaaa........®

!!" MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH "!!
http://zulmamakpng.blogspot.com/
!!!.. LAWAN TETAP LAWAN...!!!!, SUARA RAKYAT, SUARA KERAMAT...!!!

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sengit ni..

prblogger berkata...

bro..ko ada email tak aku..nak forward link utk ko embed dalam blog ko..so ko boleh result yang ko dapat..

Firdaus Omar berkata...

Bro aku cilok posting ni. Thank u in advance.

nash berkata...

tahniah... kami sentiasa mengikuti perkembangan..update jangan tak update... tahniah untuk blogger zulmamakpng

Tanpa Nama berkata...

tanya sket... dah campur undi pos blum... anyone can answer?? plizzz

jab sp berkata...

tengok bolih percaya jangan,yg ada sakit jantung lebih baik tunggu result rasmi.
berdasar pengalaman jaga saluran undi,jika jumlah undi besar,keputusan tak rasmi awal hanya akan bolih didapati selepas jam 7.00 mlm.

zul mamak png berkata...

keputusan tak termasuk undi pos

nash berkata...

zulmamakpng...den melokat kat blog ekau ni.. x sabar ni..hehe..update yo..den tunggu ni bai

Tanpa Nama berkata...

go pkr!!!


minoriti sg buaya

berdebar berkata...

go on bro..aku dari ptg td dok melekat kat blog ko ni.cari link lain xder.so aku tunggu kepeutusan terkini dari ko je la.share link blog ko ngan kengkawan aku.tq bebanyak bro coz update setiap minit.

jab sp berkata...

bolih juga pi kepada malaysiakini.com

zul mamak png berkata...

releks jap.... hormati azan magrib

nash berkata...

jab sp...aku tgk ko ni mcm x berapa suka jer dari tadi...

jab sp berkata...

result yang dok mai tu dari kawasan cina.kawasan melayu selangor(hulu)masih ditakut lama.ni pasai apa kalau hang nak tau.pasai ada orang ajar dekat depa(melayulah tu,satu bangsa dengan aku),ugama dikemudiankan parti didahulukan.

Tanpa Nama berkata...

keputusan tak rasmi bn menang dgn majoriti 1600

best1of4 berkata...

Tidak rasmi: Calon BN menang majoriti lebih 2,000 undi

http://best1of4.wordpress.com